Xavier Amador:' El condicionament de la Sala d'Arts Marcials és la nostra prioritat'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

La regidoria d'Esports contempla com a prioritat el condicionament de la Sala d'Arts Marcials en cas que els romanents del pressupost del 2010 ho permetin. Així ho ha expressat el regidor d'Esports, Xavier Amador, en una entrevista a Cugat tv, on ha afegit que el consistori no té prevista cap inversió en matèria d'equipaments esportius per a l'any vinent. Mira l'entrevista a Cugat tv

De cara al 2011, 'el consistori congelarà pràcticament la totalitat de les partides per prioritzar els ajuts socials', és a dir, en principi no hi ha cap inversió prevista en matèria d'equipaments esportius. La regidoria està pendent dels romanents que es derivin a partir del tancament pressupostari del 2010, fet que podria donar un superàvit que permetés dur a terme certes inversions.

En aquest cas, la prioritat màxima seria el condicionament de la Sala d'Arts Marcials. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ho explica a Cugat.cat.

Xavier Amador

El condicionament de la Sala d'Arts Marcials és la primera actuació que realitzarà l'àrea d'Esports si els romanents es produeixen.



En matèria d'equipaments, Amador ha parlat del Circuit de Ciclisme de la Guinardera, una instal·lació que, de moment, no està prevista dur a terme. Pel que fa al Complex Esportiu de Mira-sol, el regidor ha explicat que encara estan pendents de trobar un operador que vulgui desenvolupar aquest projecte i que potser 'caldrà fer-ne una reanàlisi'.

En l'entrevista mensual, Amador també ha parlat de la Coordinadora d'Entitats Esportives. Després de la negativa que va rebre el Junior FC per entrar a formar part de l'entitat, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha descatat la importància que té que el màxim nombre de clubs possible integri la Coordinadora.

Xavier Amador

La Coordinadora ha de tenir la màxima representació del món esportiu santcugatenc.



Finalment, el regidor ha valorat el 2010 en matèria esportiva, un any en el qual s'han assolit les dues grans fites marcades: el Mundial d'Estètica, que va tenir lloc el mes de maig i la cursa San Silvestre Barcelonesa, que tindrà lloc el 31 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.