El judo omple el Pav-1


  • Comparteix:

El Torneig de Judo escolar de Sant Cugat acull una seixantena de nens i nenes d'escoles santcugatenques al Pav-1 de la rambla del Celler. La jornada, que forma part de les activitats del programa de Jocs Esportius en Edat Escolar que organitza l'OMET, ha servit per difondre el judo entre nens santcugatencs d'entre set i 12 anys. La competició ha dividit els seus participants entre les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

Malgrat no tenir molta representació arreu de la ciutat, el judo ha estat avui l'autèntic protagonista al Pav-1 de la rambla del Celler. El Torneig de Judo escolar ha reunit nens de diverses escoles santcugatenques per tal que s'endinsessin en el món dels tatamis. L'acte ha tingut una gran presència de públic i ha acumulat la participació d'una seixantena de nens, superant els 20 nens en prebenjamí, una trentena en benjamí i més de 10 a les categories més grans, aleví i infantil.
L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha fet entrega de les medalles a la participació als nens d'edat prebenjamí, ha destacat la important oferta esportiva que s'ofereix als joves santcugatencs.

Mercè Conesa

La nostra ciutat té una oferta important esportiva, dins la qual incorporem el judo.



De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha mostrat satisfet de l'inici de l'any esportiu.

Xavier Amador

Sant Cugat és esport, és un no parar i estem encantats que l'esport funcioni en aquest nou any.



Un dels màxims responsables de l'acte Alfonso Castro ha afirmat l'èxit de la competició i ha remarcat la bona organització d'aquest torneig d'exhibició.

Alfonso Castro

Aquest any és dels millors a nivell d'organització i a nivell d'horaris.



Després de més de cinc hores de combats, aquest torneig ha fet del judo l'esport protagonista de Sant Cugat durant tot el matí de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.