Els esports individuals, protagonistes de la 2a jornada d'iniciació esportiva de l'OMET


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 2a jornada d'iniciació esportiva tindrà lloc aquest dissabte a Valldoreix amb els esports poliesportius individuals com a protagonistes. L'activitat va dirigida als alumnes de P5 i 1r de Primària d'una dotzena d'escoles de la ciutat i l'organització, l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), espera comptar amb la participació d'un centenar de nens i nenes.

Dissabte al matí, el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acollirà la 2a jornada d'iniciació esportiva. El programa d'activitats estarà centrat en esports individuals com el hip-hop, el karate, el bàdminton, l'esgrima i el golf, tots ells adaptats a les possibilitats dels petits.

El responsable de l'OMET d'aquesta ativitat, Quim Espòsito, explica l'objectiu d'aquesta jornada.

Quim Espòsito

Volem donar a conèixer esports individuals poc practicats.



La 1a jornada va tenir els esports col·lectius com a protagonistes i les dues que queden giraran al voltant de l'atletisme i dels esports d'aventura. Aquest dissabte, de deu del matí a dotze del migdia, esports individuals al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.