Cinc entitats esportives reben subvenció per primera vegada


  • Comparteix:

El Junior és una de les noves entitats que reben subvencions per aquesta temporada

El Junior és una de les noves entitats que reben subvencions per aquesta temporada

El Junior, el Club Natació Sincro Sant Cugat, el Valldoreix Futbol Club, el Club Esportiu Valldoreix i el Club Tennis Natació Sant Cugat són les cinc entitats que rebran per primer cop subvenció municipal. Un total de 30 clubs s'han repartit els prop de 123.000 euros que atorga la regidoria d'Esports en matèria de subvenció.

Ja s'han donat a conèixer les subvencions a entitats esportives on la gran novetat és la trentena de clubs que han rebut subvenció, set més que l'any anterior. El Junior, el Club Natació Sincro Sant Cugat, el Valldoreix Futbol Club, el Club Esportiu Valldoreix i el Club Tennis Natació Sant Cugat reben per primer cop una aportació econòmica. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha destacat que estan satisfets amb el repartiment que s'ha fet i també per mantenir la dotació econòmica, tot i la crisi.

Xavier Amador

Hem mantingut la dotació econòmica, tot i la crisi actual. Una trentena d'entitats han rebut subvenció.




La Coordinadora d'Entitats Esportives, de la seva banda veu amb bons ulls l'entrada de clubs privats si aquests compleixen els requisits i les bases establertes, però defensa que el repartiment hauria de beneficiar les entitats sense ànim de lucre. Ho explica la presidenta de la plataforma, Lourdes Llorente.

Lourdes Llorente

Que els clubs privats s'incorporin al repartiment de les subvencions no ens sembla malament si compleixen les bases.




La UESC i la seva fundació amb 16.000 euros, el Club Muntanyenc Sant Cugat amb 13.000 i el Sant Cugat Esport amb poc més de 12.000 són les tres entitats que encapçalen aquest rànquing per segon any consecutiu. El Club Handbol Sant Cugat torna a tenir subvenció després que l'any passat es quedés sense dotació econòmica per haver-se presentat fora de termini. Tot just el que li ha passat a l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat, que no opta a subvenció pel retard en la presentació de la documentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.