El 'Fem Sport' presenta la Nit Jove davant la Cordinadora d'Entitats Esportives


  • Comparteix:

Mamen Matesanz explicant als representants de les entitats esportives el projecte FEM Sport

Mamen Matesanz explicant als representants de les entitats esportives el projecte FEM Sport

La Fundació UESC ha presentat a la Coordinadora d'Entitats Esportives el projecte 'Fem Sport' que té l'objectiu de potenciar l'esport femení a nivell escolar, amateur i professional. A la reunió s'ha anunciat l'activitat 'Nit Jove' que es durà a terme el març i que serà un programa dirigit als adolescents perquè practiquin una sèrie d'esports durant una nit.

El projecte 'Fem Sport' de la Fundació UESC s'ha presentat a la Coordinadora d'Entitats Esportives de la nostra ciutat i ha explicat una de les primeres activitats que vol organitzar, la 'Nit Jove'. Aquesta iniciativa vol que els adolescents substitueixin les nits d'oci nocturn per una nit practicant esport. La directora del 'Fem Sport', Mamen Matesanz, ha demanat la col·laboració dels clubs. Matesanz explica els motius d'organitzar la 'Nit Jove'.

Mamen Matesanz

Hi ha estudis que diuen que a l'adolescència és quan s'abandona la pràctica esportiva. Volem ensenyar que es poden fer coses diferents a la nit.







D'altra banda, 'Fem Sport' ja pensa en la Festa Major de Sant Cugat on vol tenir una ubicació per promocionar l'esport femení. A més, s'espera que esportistes de renom facin diverses xerrades a les diferents escoles de la nostra ciutat per potenciar la pràctica de l'esport entre les noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.