'Fem Sport' organitza una jornada d'esport nocturn a la rambla del Celler


  • Comparteix:

'Fem Sport' treball per a l'esport femení i entre els joves

'Fem Sport' treball per a l'esport femení i entre els joves

El programa de la Fundació UESC adreçat al desenvolupament de l'esport femení, el 'Fem Sport', organitzarà la nit del quart dissabte de març una jornada esportiva d'allò més juvenil. Es tracta d'obrir les instal·lacions de la ZEM de la rambla del Celler perquè joves d'entre 15 i 19 anys puguin practicar diferents esports des de dos quarts de deu de la nit fins les dues de la matinada.

'Fem Sport' segueix treballant per fomentar l'esport entre els més joves i, per fer-ho, busca fórmules per atraure'ls. Per això, el quart cap de setmana de març proposa una jornada esportiva nocturna que preten canviar discoteques per pistes de joc. Les instal·lacions esportives centrals s'obriran a dos quarts de deu de la nit i tancaran a les dues de la matinada. La directora del 'Fem Sport', Mamen Matesanz, explica la proposta.

Mamen Matesanz

S'està preparant la gran festa d'oci esportiva de nit. Tenim la col·laboració de l'Ajuntament i de tots els clubs.



Les disciplines que es podran dur a terme seran el bàsquet, el futbol, l'handbol, el voleibol, el ball o el karate. Les inscripcions es podran fer des d'aquest dijous i fins el segon dimecres de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.