La gespa de l'interior de la pista d'atletisme de la Guinardera serà una realitat en dos mesos i mig


  • Comparteix:

Estat de les obres / Font: Localpress

Estat de les obres / Font: Localpress

Les obres d'instal·lació de la gespa artificial de l'interior de la pista d'atletisme de la Guinardera ja s'han iniciat i està previst que finalitzin en dos mesos i mig. L'actuació, que té un cost de 408.630,20 euros, permetrà tenir un nou camp apte per a la pràctica del rugbi i el futbol. Els treballs afecten els atletes de mig fons que, mentrestant, s'entrenaran a la pista d'atletisme del CAR.

La nova gespa artificial tindrà una superfície de 8.900 metres quadrats i serà apte per a la pràctica del rugbi i del futbol. En el termini de dos mesos i mig aproximadament, la ZEM de la Guinardera comptarà amb dos camps de gespa artificial i una pista d'atletisme. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, va reconèixer dimarts de la setmana passada durant el Consell Sectorial el retard en l'inici de les obres, previstes per al mes de juny, però va mostrar-se convençut de poder gaudir del nou espai ben aviat.

Xavier Tizón

La data de finalització de les obres en un principi era a inicis de juny. Aquest terimini no es complirà, però en un parell de mesos les tindrem.




Mentre durin les obres es podrà utilitzar la pista en les modalitats atlètiques de salt, llançament, curses curtes i tanques. En canvi, per raons de seguretat, no es podrà utilitzar per a curses de mig fons, ja que s'ha habilitat una via d'accés a l'interior de la pista que impedirà donar-hi una volta sencera. Mentre duri aquesta restricció els atletes de mig fons s'entrenaran a la pista d'atletisme del CAR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.