L'OMET tanca el curs escolar aplegant més de 2.000 nens i nenes a la festa de cloenda


  • Comparteix:

Acte de cloenda dels Jocs Esportius

Acte de cloenda dels Jocs Esportius

La 31a edició de la festa de cloenda dels Jocs Esportius en Edat Escolar ha aplegat més de 2.000 nens i nenes a la plaça de la Vila, en un acte que ha servit per acomiadar la temporada i entregar els diplomes, medalles i trofeus als participants. Durant la festa també s'han organitzat diversos jocs i activitats lúdico-esportives per a tots els assistents.
Mira les millors imatges a Cugat tv

Un any més, l'acte de cloenda ha posat de rellevància l'arrelament de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) a la ciutat. Amb una participació que creix cada temporada, els Jocs Esportius en Edat Escolar han posat el punt final amb una festa que ha barrejat l'esport, els valors i el reconeixement als gairebé 3.000 nens i nenes que enguany han format part del curs. Els més petits han pogut gaudir d'una gran diversitat d'activitats. També s'ha fet entrega dels premis als participants i diplomes i trofeus als equips de les lligues escolars. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, titlla d''excel·lent' la temporada.

Xavier Tizón

La valoració és que aquest any ha estat excel·lent. La ciutat ho acull molt bé i és un servei consolidat.





Per la seva banda, el gerent de l'OMET, Xavier Requeno, explica a Cugat.cat els reptes de futur.

Xavier Requeno

Nosaltres estem en evolució constant. Hi ha escoles noves que han d'anar desenvolupant el seu pla d'esport escolar, i aquest és el nostre objectiu.






Una exhibició de grups hip-hop de l'OMET i una sessió dirigida de hip-hop ha servit per tancar l'acte i acomiadar el curs escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.