La 3a Cursa d'Orientació en Família arriba al Parc Central


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 3a Cursa d'Orientació en Família es disputa aquest dissabte des de les deu del matí fins a dos quarts de tres de la tarda al Parc Central. L'activitat està emmarcada dins la Festa de l'Esport s'espera la participació d'unes 80 famílies en una cursa organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb el suport del Club Senglar Orientació.

Es tracta d'una activitat per als nens i nenes de 1r a 6è de primària que formaran equips de tres integrats per un adult i dos nens. L'activitat tindrà lloc al Parc Central amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de fites possible en una activitat que espera aplegar al voltant de 80 famílies.

El tècnic de l'OMET Quim Espósito explica quin és l'objectiu d'aquesta activitat que, si es compleixen les previsions, augmentarà el nombre de participants respecte l'anterior edició.

Quim Espósito

Volem ensenyar que és l'orientació i promoure l'esport en família. L'any passat van participar unes 60 famílies.




La Cursa d'Orientació en Família està dins dels actes de l'11a Festa de l'Esport organitzada per la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.