Més de 300 participants a la matinal multiesportiva per Festa Major


  • Comparteix:

El torneig de petanca ha comptat amb la participació d'una seixantena de jugadors

El torneig de petanca ha comptat amb la participació d'una seixantena de jugadors

El torneig de petanca, la pedalada popular, l'exhibició de partides simultànies d'escacs i la patinada popular han omplert la matinal d'esport de la Festa Major amb més de 300 participants. La pedalada amb més de 180 ciclistes es consolida com l'activitat amb més resposta per part del públic santcugatenc.



La 17a pedalada popular ha començat des del Parc de la Pollancreda amb dos recorreguts, un de 22 quilòmetres i l'altre de vuit i mig, per a les famílies. En la categoria llarga han participat 112 ciclistes i a la curta 68. A la mateixa hora i a pocs metres de distància s'estrenava el quadrangular del Sant Cugat Atlètic de petanca. La tripleta guanyadora i la segona han estat de l'Arrahona Merinals de Sabadell i la tercera i quarta del club santcugatenc. Una hora més tard ha començat l'exhibició de partides simultànies amb 13 escaquistes enfrontant-se a Carlos Romero, del Club Escacs Sant Cugat.

Per finalitzar el matí, una seixantena de patinadors s'han aplegat davant el Teatre Auditori per recòrrer 15 quilòmetres.

La Festa Major ha acabat amb l'exhibició d'horseball a l'Hípica Can Caldés, a càrrec de l'equip que l'any que ve jugarà la Lliga Catalana. Aquest esport, una barreja entre rugbi, bàsquet i equitació, s'està popularitzant a Catalunya i amb aquesta activitat, l'Hípica Can Caldés ha volgut donar a conèixer el horseball i captar nous practicants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.