L'anàlisi de la primera jornada del 2011, a 'l'Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

El programa 'Esport en Marxa tv' analitza aquesta setmana com han començat l'any els conjunts santcugatencs. En l'edició d'aquesta setmana l''Esport en Marxa tv' ofereix les imatges dels partits destacats d'aquest cap de setmana amb les valoracions dels principals protagonistes, així com les millors imatges del 1r Torneig Internacional d'Handbol Cadet, organitzat per l'Handbol Sant Cugat. Mira el programa a Cugat tv

En la primera emissió de l''Esport en Marxa tv' d'aquest 2011, els espectadors podran veure la derrota de l'AXA Sant Cugat davant el Marfil Santa Coloma per 1 gol a 7 i la victòria de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina davant el Ripollet per 91 a 85. A banda d'aquests partits, el programa d'aquesta setmana ofereix les millors imatges del 1r Torneig Internacional d'Handbol Cadet, competició que s'ha adjudicat el conjunt A de l'Handbol Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.