Carreras: 'El Mundial ha estat una gran experiència'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Carreras

Imatge d'arxiu de Pol Carreras

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras qualifica de 'gran experiència' la seva participació al Mundial de Garmish-Partenkirchen, a Alemanya. Tot i acabar desqualificat en la seva baixada en modalitat d'eslàlom, Carreras ha acabat molt content del seu rendiment al seu primer mundial. Aquest dilluns, el santcugatenc marxa cap a l'estació suïssa de Stoos per disputar-hi una prova de descens.

Pol Carreras va entrar a la llista de convocats per anar al Mundial a última hora. El santcugatenc va rebre la trucada de la federació a pocs dies de l'inici de la cita, a la qual va acudir com a únic representant en modalitat d'eslàlom. El 19 i 20 de febrer, Pol Carreras va fer les seves baixades a Alemanya. La primera la va acabar en 29è lloc i a la segona va acabar desqualificat. Tot i això, la valoració de Carreras és més que bona.

Pol Carreras

No vaig arribar a la meta, però ho considero una experiència molt bona. No anàvem a aconseguir el resultat.




En aquesta competició, Carreras ha compartit baixades amb els millors especialistes del món. Una experiència útil per a un esquiador jove com ell. Després d'aquesta cita i del rendiment ofert, l'esquiador local ha canviat la seva percepció de la temporada actual.

Pol Carreras

Les dues últimes setmanes han estat molt bones. He anat de menys a més.





Ara, Carreras se centra en la propera prova, el descens a l'estació suïssa de Stoos, a on arriba el proper dilluns. A l'abril té previst participar en el Campionat d'Espanya i de cara a l'any que ve ja pensa en participar a la Copa del Món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.