Última prova Europea


  • Comparteix:

L'esquiadora santcugatenca Clàudia Carreras disputa avui l'última prova Europea a Alemanya. Carreras, que ha estrenat la categoria sènior aquest any, assegura que quedar entre els 30 primers classificats estaria molt bé.

Fins el moment Clàudia Carreras ha disputat tres proves Europees. L'esquiadora santcugatenca, que aquest any només ha participat en les proves d'slalom, no ha obtingut grans resultats.
A Austria i Suïssa, Carreras es va sortir del recorregut, mentre que a França obtenia la 33ena plaça. Un gran resultat per la santcugatenca, que aquest any s'estrena com a sènior.

Aquest dijous Carreras participa en l'última cita europea a Alemanya. La santcugatenca explica els seus objectius per a aquesta cita i del 2009.


Clàudia Carreras

Fer un podi és molt difícil. L'objectiu d'aquest any és confirmar punts amb l'slalom.


La propera cita de Carreras serà el mes de març, quan disputi el Campionat d'Espanya.

Pel que fa al seu germà, l'esquiador Pol Carreras, es prepara per disputar el Campionat del Món júnior i absolut la setmana vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.