El Club Muntanyenc Sant Cugat vol seguir a les primeres posicions de la Copa d'Espanya d'estètica


  • Comparteix:

El CMSC competirà a la 2a fase de la Copa d'Espanya

El CMSC competirà a la 2a fase de la Copa d'Espanya

El Club Muntanyenc Sant Cugat espera seguir a les primeres posicions de la Copa d'Espanya d'Estètica de Grup. Després de liderar la primera fase de les tres que es disputen en categories júnior i sènior, el club santcugatenc marxa a Getafe a disputar la 2a fase amb dos equips sèniors i un d'infantil. Serà la primera ocasió que participi un conjunt infantil del Club Muntanyenc en aquesta competició, que es durà a terme des de divendres i fins diumenge a la ciutat madrilenya.

Després de liderar en categoria júnior i sènior la 1a fase de la Copa d'Espanya d'Estètica de Grup, el Club Muntanyenc Sant Cugat arriba a Getafe, a la 2a fase d'aquesta competició, amb un grup més, un nou equip infantil. A més, el conjunt que competia en edat júnior a la 1a fase, al desembre passat, passa ara a edat sènior sota el nom de Club Muntanyenc Sant Cugat Geishas, i s'uneix a la competició absoluta amb l'altre conjunt sènior del club santcugatenc. El president de la secció d'estètica i rítmica del Club Muntanyenc, Toni Molina, analitza les opcions dels seus grups.

Toni Molina

El conjunt infantil és la primera vegada que participen juntes i han d'agafar experiència. Els sèniors tenen coreografies noves, calculem acabar entre els sis o set primers del campionat.


Aquesta competició conclourà la primera setmana de maig amb la disputa de la 3a fase. Els resultats de les tres fases se sumaran per establir la classificació final en les categories infantil, júnior i sènior. L'altra gran cita de l'estètica espanyola se celebrarà precisament a Sant Cugat. Serà l'última setmana de març quan la ciutat acollirà la 8a edició del Campionat d'Espanya d'Estètica de grup, classificatori per a la cita mundial de la disciplina.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.