Les activitats esportives continuen per Festa Major


  • Comparteix:

El patinatge artístic, present a la Festa Major

El patinatge artístic, present a la Festa Major

La Nit Jove a l'Esport al carrer, la 33a edició del Festival de patinatge artístic de Sant Cugat i el Campionat de partides ràpides d'escacs són els actes esportius previstos per aquest dilluns de Festa Major. El Pav-2, el Parc de Can Vernet i els Jardins del Monestir concentren l'oferta esportiva del dia d'avui.

La primera activitat serà a les cinc de la tarda amb l'edició número 33 del Festival de Patinatge artístic de Sant Cugat al Pav-2 de la Rambla del Celler. Una hora més tard, a les sis, i als Jardins del Monestir, campionat de partides ràpides d'escacs. I durant tota la tarda l'Esport al carrer continua per tercer dia al Parc de Can Vernet amb diferents activitats aquesta tarda com el futbolí humà, torneig de volei platja i handbol platja i moltes més activitats per gaudir de l'esport. El dia d'avui serà especial pels joves que podran gaudir de totes aquestes modalitats esportives juntament amb una sessió de hip-hop a partir de les onze del vespre i a la mitjanit dos concerts musicals 'Lacra 1 and The Real Keys' i 'Palabrakadabra'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.