Una Festa Major plena d'esport a Mira-sol


  • Comparteix:

Miguel Ángel Balagué s'ha imposat en les '2 Milles de Mira-sol'

Miguel Ángel Balagué s'ha imposat en les '2 Milles de Mira-sol'

La Festa Major de Mira-sol ha ofert diverses propostes esportives, amb la cursa de 2 Milles, el Torneig de Futbol 7, el tennis taula i les partides simultànies d'escacs com a principals protagonistes. Gairebé totes les activitats han tingut una bona afluència de públic, malgrat la manifestació a Barcelona per la sentència de l'Estatut. Mira el reportatge a Cugat tv

La jornada ha començat amb la segona edició de les 2 Milles de Mira-sol, en la que han participat 78 atletes. El passeig de Sevilla ha estat el punt de sortida de la cursa que ha marxat en direcció a la ZEM de Mira-sol. Una cursa de gairebé tres quilòmetres en la que els guanyadors han estat Miguel Ángel Balagué, amb un temps de 12 minuts i 43 segons, i Lucía Caballero, amb un temps de 15 minuts i 14 segons.

Posteriorment s'ha donat la sortida als més petits, de quatre a vuit anys, amb un circuit d'un quilòmetre. L'organitzador de les 2 Milles de Mira-sol, Josep Danón, considera que la xifra de participants és tot un èxit.

Josep Danón

La valoració és positiva per haver superat la cinquantena de participants. Els temps han estat molt competitius i la gent ha demostrat que s'ha preparat.



El Casal Cultural de Mira-sol ha estat l'escenari per a la pràctica del tennis taula i els escacs. La coincidència amb la manifestació a Barcelona per la sentència de l'Estatut ha fet que l'assistència de públic al Casal Cultural mirasolenc hagi estat baixa. 40 persones s'havien inscrit per jugar contra el mestre FIDE Lázaro Lorenzo i finalment només hi han assistit 10.

La jornada esportiva ha acabat amb la final del 1er Torneig de futbol 7 de Festa Major, disputat a la ZEM de Mira-sol. L'equip 'Bar Casa Tere' s'ha imposat al 'Tribalis' a final als penals. L'organitzador del Torneig de Futbol 7, Pepe Jurado, molt content d'aquesta primera experiència.

Pepe Jurado

La jornada ha estat bona tant a nivell de públic com d'equips. L'any vinent potser hem de fer més hores de futbol perquè ha estat tot un èxit.









Aquesta ha estat la primera edició d'un torneig que espera consolidar-se amb el pas dels anys, com ja han fet altres actes que són fixes en el calendari de la Festa Major de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.