El patinatge artístic dóna el tret de sortida a la Festa Major esportiva


Temes relacionats

L'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat obre els esports per Festa Major (28/jun/12)


  • Comparteix:

Les exhibicions han arrencat els aplaudiments del públic

Les exhibicions han arrencat els aplaudiments del públic

L'Escola de Patinatge Artístic reuneix més de 100 patinadores, entre les quals un grup vingut d'Itàlia i un altre d'expatinadores de l'entitat, per celebrar el 35è aniversari de l'entitat en l'habitual torneig de Festa Major. L'acte ha servit també per homenatjar diverses esportistes del club, ja sigui pels bons resultats aconseguits o perquè marxen a l'estranger.



Un total de 17 exhibions han omplert de gom a gom el pav 2 de la rambla del Celler durant el torneig de Festa Major que organitza l'Escola de Patinatge Artístic i que, enguany, ha aprofitat per celebrar els seus 35 anys. Les patinadores vingudes de Mantova, Itàlia, i dirigides per la santcugatenca Natàlia Rodríguez, així com l'exhibició del grup d'expatinadores de l'entitat han contribuït en aquesta festa del patinatge santcugatenc.

Durant l'acte s'ha fet entrega d'una placa commemorativa a Núria Baldi, Laura Comadrán i Marina Castro, tres patinadores que aquesta temporada ho han guanyat tot i encara poden aixecar més trofeus. D'altra banda, s'ha homenatjat Mariel de la Fuente, que abandona l'entitat per marxar a estudiar a l'estranger. L'entrenadora de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat, Cristina Muñoz, creu que durant els 35 anys de vida del club han passat moltes coses i que actualment costa que la gent entreni però ho fan amb il·lusió.

Cristina Muñoz

35 anys donen per molt. Ara a la gent li costa entrenar i no tenim tant nivell, però ho fem amb il·lusió.


L'entitat continua treballant en les competicions que han d'afrontar abans de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.