El Mira-sol Baco fitxa Juan Sánchez del Santcu i Raimon Mallol del Junior


  • Comparteix:

Javi Jurado, en el centre de la imatge, continuarà com a capità del Mira-sol Baco / Foto: CFU Mira-sol Baco

Javi Jurado, en el centre de la imatge, continuarà com a capità del Mira-sol Baco / Foto: CFU Mira-sol Baco

El CFU Mira-sol Baco incorpora fins a nou jugadors per a la temporada 2014-15 a Tercera Catalana, entre els quals destaquen els fitxatges de Raimon Mallol del Junior i Juan Sánchez del Sant Cugat Esport. El conjunt mirasolenc iniciarà la pretemporada el 18 d'agost i ja té preparats tres partits amistosos abans de l'inici de la competició al setembre.

El CFU Mira-sol Baco seguirà entrenat per Joan Garcia i com a segon entrenador, Manel López, per a l’estrena de l’equip a Tercera Catalana. La plantilla encara no s'ha tancat, però el conjunt mirasolenc ja ha confirmat fins a nou incorporacions. De Segona Catalana arriben els dos fitxatges de luxe, el mitjapunta Juan Sánchez procedent del Sant Cugat Esport i el lateral esquerre Raimon Mallol, que ve del Junior. De Quarta Catalana arriben dos jugadors del Juventud 25 Septiembre B, Albert Curiel i Dani Cortés, i del Sant Quirze B ho fan Jesús Salido, Marc Asensio, Toni Castillo, Dani Pérez i Martí Zanollino.

Respecte la plantilla de la temporada passada causen baixa Carlos Sánchez, Jonathan Garrido, Sergi Mora, Jordi Puigdemasa, Manel Guix i Fran Fernández. La resta continuen, també Agustín Peñarroya, màxim golejador català aquesta temporada 2013-14 amb 52 gols.

El segon entrenador de l'equip, Manel López, destaca l'equilibri de la plantilla per afrontar la nova categoria amb garanties.

Manel López

Tenim una plantilla reforçada a totes les línies i amb moltes ganes de fer un bon paper a Tercera Catalana.



A l'espera de l'inici de la temporada el cap de setmana del 6 i 7 de setembre, el conjunt mirasolenc ha tancat un primer partit amistós el cap de setmana del 23 d'agost contra el CP Sarrià de Segona Catalana. Dissabte 30, jugarà contra el Fenícia de Tercera Catalana i l'endemà contra el Martorelles, també de Tercera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.