El Col·legi Santo Ángel, Claret i Esplugues són els rivals més forts del FSSC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup 2 de Tercera Divisió, amb un calendari encara per confirmar. Els d'Albert Tejero coincideixen en el grup amb equips, com el Col·legi Santo Ángel, el Claret, l'Esplugues, i hauran de desplaçar-se a Andorra per jugar contra el Sant Julià.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que el grup 2 de Tercera estarà molt competit i ha valorat els principals candidats a l'ascens de categoria d'aquest grup. Tejero destaca per sobre de tots el Col·legi Santo Ángel de Castelldefels, que té a les seves files el pitxitxi de la temporada passada, Àlex Cívico amb 62 gols, i que ha fet tres incorporacions de nivell procedents de l'Hospitalet Bellsport.

Albert Tejero

Han fitxat tres jugadors procedents de l'Hospitalet. Ja tenien una plantilla forta i segur que lluitaran per pujar.


Tejero també creu que l'Sport Esplugues i el Claret són dos equips a tenir en compte pel seu nivell, a més del Sant Julià d'Andorra, sempre un equip molt complicat de guanyar a la seva pista. Respecte d'altres rivals, ha remarcat la desconeixença que té dels equips de Tarragona, com són el Salou, l'Aldea Moreso i el Mare Molas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.