Martínez (FSSC): 'Venia al juvenil però les circumstàncies m'han dut al primer equip'


  • Comparteix:

Plantilla de l'última temporada de Jaime Martínez (segon per l'esquerra, dret) al FSSC

Plantilla de l'última temporada de Jaime Martínez (segon per l'esquerra, dret) al FSSC

L'entrenador Jaime Martínez es farà càrrec del primer equip del Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) a 3a Divisió en substitució d'Albert Tejero. En la seva primera etapa al club santcugatenc, cinc temporades i mitja, Martínez va assolir l'ascens a Nacional A la temporada 2008-2009 però no va poder evitar el descens dues temporades més tard. El nou tècnic afronta el repte d'estar a la part alta de la classificació amb un equip de la casa.

Després del seu pas per l'AE Vallirana de Divisió d'Honor Femenina les tres últimes temporades, Jaime Martínez retornava al club vermell-i-negre per dirigir el juvenil, però com explica l'entrenador, la marxa de Tejero ha obligat el club a moure fitxa.

Jaime Martínez

Tornava per donar un cop de mà al club però els últims esdeveniments han fet que el club consideri que sóc la millor opció per portar el primer equip.


Martínez vol un equip d'uns 14 jugadors com a màxim, 12 jugadors de pista i dos porters. Però fins que quedi tancat tindrà un ampli banc de proves durant la pretemporada, amb prop de 20 jugadors del juvenil, el sènior B i dues o tres incorporacions de fora per formar el FS Sant Cugat de la temporada que ve.

Preguntat pels objectius, Jaime Martínez, distingeix entre les metes a llarg i curt termini. Per una banda, l'entrenador parla del futur de les joves promeses del club i de l'altra de tenir un paper destacat a la lliga que començarà el 20 de setembre.

Jaime Martínez

L'objectiu en els pròxims anys és donar sortida als joves jugadors que vénen per darrere. Crec que l'objectiu del primer equip ha de ser estar a dalt.


La pretemporada del FSSC començarà el 25 d'agost. Als dos amistosos previstos, amb l'Abrera i el Claret, s'afegeix el de l'Escola Pia Sabadell el 9 de setembre a Sant Cugat i un quart per al dissabte 6 encara per concretar.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.