L'Olímpyc ja coneix els rivals d'un grup 3 de Segona B amb més nivell


  • Comparteix:

L'Olímpyc tornarà a fer vibrar Can Llobet a Segona B

L'Olímpyc tornarà a fer vibrar Can Llobet a Segona B

L'Olímpyc Floresta ja coneix el calendari que ha de recórrer per assolir de nou la permanència a Segona B. Una competició, la del grup 3, que l'enfrontarà a rivals 'més forts', segons el tècnic de l'equip florestà, Xaloc Rion. La lliga compta amb quatre novetats respecte l'any passat, entre elles la de l'Hospitalet Bellsport, conjunt de Segona A que ha renunciat a la categoria.

La competició s'estrenarà el segon cap de setmana de setembre amb la visita del Montcada a la pista dels de Xaloc Rion. Tant la primera com la segona jornada, que jugarà a la pista del 5 Martorell Club Sala, han de ser propícies segons Rion per començar a sumar punts quan abans millor i agafar forces ben d'hora per assolir la salvació. Pel que fa a la resta de rivals, el tècnic de la Floresta té clar que es tracta d'un grup més dur que l'any passat.

Ràpid Santa Coloma, Cerdanyola, Sant Andreu de la Barca per renúncia i Futbol Sala Sant Cugat són els quatre equips que causen baixa respecte el curs 2013-14. Això farà que no hi hagi derbi santcugatenc. Ara bé, contra qui sí jugarà l'Olímpyc serà contra un dels conjunts més potents de tot el futbol sala català, l'Hospitalet Bellsport, novè la temporada passada a Segona A. Les dificultats econòmiques han fet que l'equip hospitalenc renunciés a la categoria, donant més nivell a la Segona B.

Les altres tres novetats seran els ascendits de Tercera Divisió: Salou, Ripollet i Riera de Cornellà. Per tot plegat, Xaloc Rion opina que serà un any 'molt complicat'.

Xaloc Rion

L'any és més fort, els tres equips que pugen ja milloren la competició, i l'Hospitalet i la Unión són dos equips molt potents.


La primera volta acabarà el cap de setmana abans de Nadal, mentre que la temporada dels florestans clourà el segon cap de setmana de maig, amb la visita del Salou a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.