Javier Sánchez agafa les regnes del Nouvallés Athlètic per la temporada que ve


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Nouvallés Athlètic fitxa a Javier Sánchez del Jupiter com a nou entrenador per a la temporada 2014-15. Sánchez, que fins ara exercia tasques de segon en el club barceloní, es posa al capdavant de l'equip santcugatenc que enguany sumar la cinquena temporada a Quarta Catalana.

Javier Sánchez substitueix Hubert Hoo Kitano a l'Athletic Nouvallés, qui la temporada passada va firmar un 13è lloc amb 23 punts en el grup 12 de Quarta Catalana. Per davant té unes setmanes abans de l'inici de la temporada per conjuntar les noves incorporacions i aplicar els nous conceptes a l'equip santcugatenc.

Fent un repàs a la breu història del club, el president del Nouvallés Athlètic, Javier Cardona, creu que durant aquests anys el club ha evolucionat tot i les dificultats que ha trobat per créixer.

Javier Cardona

Ha costat arrencar perquè hi ha molts equips de futbol al Vallès. No és fàcil trobar ajudes, però a nivell de club volem continuar avançant.


Cardona destaca la continuïtat de l'equip a Vallvidrera, tot i la voluntat del club de poder jugar en alguna instal·lació de la ciutat, que fins el moment ha estat impossible en els cinc anys d'història de l'entitat.

Javier Cardona

Ens agradaria intentar parlar amb algú de l'Ajuntament per poder jugar a Sant Cugat. Fins el moment mai ha estat fàcil.


A finals d'agost jugaran un amistós amb un rival encara per determinar i el 2 de setembre iniciaran els entrenaments a Vallvidrera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.