Un Junior, reforçat pel planter, es posa a treballar aquest dilluns amb vacants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior FC comença aquest dilluns la pretemporada amb una plantilla nodrida amb jugadors del planter, incorporacions del sènior B i del juvenil. Les novetats seran el porter Marc Mulà, provinent del Sants i el davanter Xavi Mayol, que la temporada passada va vestir la samarreta del SantCu. El tècnic Paco Carballo afirma que l'equip no està tancat i que continuaran buscant central i un davanter més.

S'han acabat les vancances per al Junior de Paco Carballo. L'equip blau-i-negre comença a preparar la temporada sense haver tancat l'equip. L'aposta del club continua sent la del planter però el Junior volia reforçar el bloc en algunes posicions concretes i encara no ho ha pogut fer. Només han incorporat Marc Mulà, un porter amb experiència i qualitat. En canvi, no han donat amb el central ni l'altre davanter que pretén Paco Carballo. El tècnic afirma que continuaran pendents de fer alguna incorporació més en aquestes dues demarcacions sempre que millorin la qualitat del que ja tenen.

Paco Carballo

Volíem reforçar l'equip en zones concretes. Ara, amb més tranquil·litat buscarem i si el que trobem millora el que tenim, encantats. No està la plantilla tancada.


A la pretemporada s'incorporarà Noé Figueres, un exJunior, que torna dels Estats Units on ha jugat al futbol universitari.

Les sessions de treball del Junior començaran a les nou del vespre i seran pràcticament diàries. Aquest dilluns comença el primer equip i dimarts ho farà el sènior B, amb nou tècnic, Casimiro Arellano, a partir de tres quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.