El Mira-sol Baco inicia la pretemporada aquest dilluns


  • Comparteix:

Javi Jurado, capità, i els seus companys competiran a Tercera Catalana

Javi Jurado, capità, i els seus companys competiran a Tercera Catalana

El Mira-sol Baco inicia la pretemporada aquest dilluns, tres setmanes abans no arribi el retorn de l'equip a Tercera Catalana 13 anys després. Els mirasolencs compten amb tres partits de preparació, on es podrà començar a tastar el rendiment de les noves incorporacions. Joan Garcia i Manel López seguiran al capdavant d'un equip que aspira a mantenir una categoria assolida en el darrer anhel.

Els verd-i-negres han dut a terme fins a nou incorporacions. De Segona Catalana arriben els dos fitxatges de luxe, el mitjapunta Juan Sánchez procedent del Sant Cugat Esport i el lateral esquerre Raimon Mallol, que ve del Junior. De Quarta Catalana, el Mira-sol incorpora dos jugadors del Juventud 25 Septiembre B, Albert Curiel i Dani Cortés, i cinc del Sant Quirze B, Jesús Salido, Marc Asensio, Toni Castillo, Dani Pérez i Martí Zanollino.

El segon entrenador del Mira-sol, Manel López, lloa l'equilibri de la plantilla i espera amb ganes la nova categoria.

Manel López

Tenim una plantilla reforçada a totes les línies i amb moltes ganes de fer un bon paper a Tercera Catalana.


El primer rival en els tests de pretemporada serà el CP Sarrià, de Segona Catalana, aquest mateix cap de setmana. D'aquí a dos dissabtes arribarà el torn del Fenícia, conjunt que ja milita a Tercera Catalana, i l'endemà els de Mira-sol s'enfrontaran a un altre rival de Tercera, el Martorelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.