Els equips de futbol ja estan preparats per a l'inici de lliga


  • Comparteix:

El SantCu ha tancat la pretemporada amb triomf a Molanta / Font: Sant Cugat Esport

El SantCu ha tancat la pretemporada amb triomf a Molanta / Font: Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport amb el seu triomf al camp del Sant Pere Molanta (0-1) finalitza la pretemporada invicte i presenta la seva candidatura per ser un dels conjunts que aspiren a l'ascens a Primera Catalana. Per contra, el Junior, a Segona Catalana, i el Mira-sol, el Valldoreix i el Junior B han tancat amb derrotes la seva pretemporada.

El SantCu ha confirmat que serà un dels equips destacats al grup 3 de Segona Catalana tant pels resultats aconseguits a la pretemporada amb 3 victòries i 1 empat com per la qualitat de la seva plantilla amb exjugadors de Primera Catalana i Tercera Divisió. Els vermell-i-negres debuten a la lliga diumenge a les dotze davant el Can Vidalet.

El Junior ha viscut una pretemporada marcada per la falta de victòries, però amb l'aposta per la gent del planter i acoplant totes les incorporacions. Tres empats i dues derrotes és el balanç dels cinc amistosos disputats. Els de Paco Carballo juguen dissabte al camp del Prat B, a tres quarts de vuit del vespre.

A Tercera Catalana, el Junior B ha guanyat un partit i ha perdut un altre. Els blau-i-negres inicien la lliga amb derbi dissabte a un quart de cinc de la tarda reben el Mira-sol, nouvingut a la categoria. Els mirasolencs han empatat dos partits i han perdut dos més. Els dos conjunts millitaran al grup 6 de Tercera.

Finalment el Valldoreix jugarà al grup 11i debuta diumenge a les dotze al camp del Besós Barón Viver. Els valldoreixencs han sumat un empat i una derrota a la pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.