L'Olímpyc presenta a Can Llobet els quatre nous fitxatges per a la temporada


  • Comparteix:

David Oliva, Guillem Luid, Gerard Casas i Edu Garcia han estat presentats al pavelló de Can Llobet com a nous jugadors de l'Olímpyc Floresta per a la temporada 2014-15. En la presentació de la nova temporada l'entrenador del conjunt florestà, Xaloc Rion, ha destacat que més enllà de la permanència a Segona Divisió B l'equip ha d'aconseguir acabar a la meitat de la classificació.

El pavelló de Can Llobet ha estat el lloc on les quatre noves incorporacions de l'Olímpyc s'han presentat en societat. El primer dels fitxatges que es va donar a conèixer poc després d'acabar la temporada passada és Edu Garcia, que debutarà en categoria sènior després de militar amb el juvenil del Marfil Santa Coloma.

A la porteria la novetat és la de Guillem Luid, procedent del Castelldefels que arriba per substituir la baixa d'Oscar Cruz. El tercer fitxatge és el de David Oliva, procedent del Jesús Maria i que ocupa la posició de tanca.

Per últim, un conegut del futbol sala santcugatenc, Gerard Casas, que la temporada passada era jugador del Futbol Sala Sant Cugat tot i que només va poder completar dos mesos de competició per lesió.

El president de l'entitat, Àngel Ruiz, destaca el nivell de la categoria en la qual només hi ha dos equips catalans més amunt.

Àngel Ruiz

Ens enfrontem a una categoria molt exigent i de nivell. Per sobre només hi ha Barça i Marfil com a equips catalans.


Per la seva banda el tècnic florestà, Xaloc Rion, creu que les incorporacions aporten coses noves i que han de millorar el rendiment de la temporada passada.

Xaloc Rion

Amb el Gerard i el David guanyem en possessió de pilota. És un equip diferent i l'any passat ho vam passar molt malament.


Una de les novetats del cos tècnic és la de Pablo Arnaiz, l'any passat jugador de l'equip, que enguany farà les funcions de segon entrenador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.