Les errades defensives condemnen el Junior davant el Bellvitge

El Junior perd (1-4) davant el Bellvitge a la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana en un partit on els santcugatencs s'han vist superats per un Bellvitge molt efectiu. Els visitants s'han avançat al minut 4, però a la represa Joan Català ha empatat. Tres errades defensives del Junior en el darrer quart d'hora han propiciat la desfeta dels blau-i-negres.

El Junior ha sumat la segona derrota de la temporada davant un Bellvitge que ha aprofitat les diferents ocasions de gol que ha tingut. Ben aviat al minut quatre ha permès avançar-se el Bellvitge mitjançant Dani Carceller. Els d'Hospitalet han tingut algunes ocasions més davant un Junior que ha generat poc perill.

A la represa, els de Paco Carballo han disposat de més ocasions i Xavi Sallent ha marcat després de la greu errada del porter visitant. Poc ha durat l'alegria local quan el Bellvitge s'ha tornat a avançar després d'una errada defensiva. I encara faltava per arribar la jugada clau en un malentès defensiu. Finalment, penal a favor del Bellvitge i expulsió del local Pablo Alonso i gol dels visitants per 1 a 4. El tècnic del Junior, Paco Carballo, lamenta les errades defensives del seu equip.

Paco Carballo

No podem donar tantes facilitats a l'equip rival. El Bellvitge té molta qualitat.

Els blau-i-negres intentaran sumar el primer triomf al camp del Sant Andreu de la Barca, nouvingut a la categoria.