L'Olímpyc Floresta comença la temporada amb derrota davant el FS Montcada

L'Olímpyc Floresta inicia el curs 2014-15 amb derrota a Can Llobet (2-4) davant el FS Montcada i es queda sense puntuar. Els florestans s'han avançat en el primer temps i fins el descans han dominat en el marcador. L'inici de la represa ha estat nefast per als homes de Xaloc Rion que han rebut dos gols en un minut veient com els montcadins es posaven per davant. Tot i l'empat de Miquel Verdaguer, el FS Montcada ha fet dos gols més per endur-se els tres primers punts i deixar en blanc als blau-i-blancs.

La temporada ha començat a la Segona Divisió B i també a Can Llobet on el FS Montcada ha disposat de les primeres ocasions de la temporada. En el minut cinc Oriol Romero ha tingut la primera dels locals i en el 15 l'afició florestana ha celebrat el primer gol després d'una falta executada per Rubén Bosch. Una de les estrenes de l'Olímpyc, el porter Guillem Luid, ha impedit que el conjunt visitant anotés abans del descans.

Però la represa ha començat de la pitjor manera per a l'Olímpyc. Després d'una jugada en què han demanat mans del porter rival, el FS Montcada ha empatat després d'un contraatac i pocs segons més tard han capgirat el resultat amb l'1 a 2. El cop podia haver estat pitjor quan gairebé arriba el tercer poc més tard. Un pal dels visitants ha precedit l'empat dels locals. Miquel Verdaguer, en una jugada de força i potència, ha igualat el matx i tornava a donar vida als homes de Xaloc Rion quan restaven encara 12 minuts.

Però quan semblava que els florestans tenien opcions de victòria, els montcadins han tornat a colpejar per avançar-se i quatre minuts més tard per obrir una escletxa de dos gols. Restaven sis minuts i l'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc, i tot i que han disposat d'opcions per marcar el resultat no s'ha tornat a moure.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, lamenta que després del primer temps que han fet no hagin estat capaços de guanyar.

Xaloc Rion

És una llàstima que amb l'esforç, sacrifici i plantejament que hem fet no haguem pogut guanyar aquest partit.

La propera setmana l'Olímpyc visita la pista del Sala 5 Martorell.