El cadet A del Sant Cugat Esport s'estrena diumenge a la màxima categoria


  • Comparteix:

Imatge del Cadet A del SantCu en el darrer amistós contra el Barça / Font: Sant Cugat Esport

Imatge del Cadet A del SantCu en el darrer amistós contra el Barça / Font: Sant Cugat Esport

El cadet A del Sant Cugat Esport debuta a la màxima categoria del futbol català, la Divisió d'Honor, diumenge a les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau davant el Cornellà. El conjunt entrenat per Salva Valero ha incorporat 10 jugadors nous amb l'objectiu de mantenir la categoria.

El futbol base santcugatenc té un conjunt que milita a la màxima categoria catalana cadet. El SantCu, després del seu ascens a Divisó d'Honor en guanyar la lliga de Preferent, ha hagut de fer canvis a la banqueta i a la plantilla. Salva Valero s'estrena en la direcció de l'equip en substitució de Julián Marín que dirigirà el juvenil A i la coordinació esportiva del futbol 11. El nou tècnic del cadet arriba de la Damm on era el segon entrenador de l'aleví B.

La plantilla ha patit molts canvis. Només continuen dos jugadors de la plantilla de la temporada passada més set intregrants del cadet B. El club ha incorporat fins a 10 fitxatges per afrontar amb garanties la nova categoria. Salva Valero creu que l'equip està preparant per competir a Divisió d'Honor.

Salva Valero

Hem fet un equip amb jugadors preparats per assolir la permanència.


L'equip està treballant des del 18 d'agost i ha disputat diferents amistosos: empat amb l'Espanyol, derrotes contra Barça i Rapitenca, i triomf contra la Bordeta de Lleida. Valero destaca que la permanència és l'objectiu principal de la temporada.

Salva Valero

Rapitenca, Gavà i Mataró seran rivals que lluitaran, com nosaltres, per la permanència.


El debut dels santcugatencs és contra un Cornellà que juntament amb Barça, Espanyol, Damm i Girona aspiren a lluitar pels llocs capdavanters de la classificació. Els quatre últims classificats baixen a Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.