El Sant Cugat Esport afronta la tercera jornada amb la necessitat de sumar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport / Foto: Golcat

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport / Foto: Golcat

El SantCu visita el camp del Begues aquest diumenge a les dotze del migdia en la tercera jornada del grup 3 de Segona Catalana amb la intenció de marcar el primer gol a la lliga i d'endur-se els tres punts per sortir de la part baixa de la taula. Els vermell-i-negres sumen un punt de sis possibles i visiten un Begues que ha obtingut un triomf i una derrota.

Tot just és l'inici de temporada però el Sant Cugat Esport té les primeres urgències en forma de punts. Els vermell-i-negres aspiren a lluitar per l'ascens i per assolir-ho han de començar a sumar de tres en tres. Els homes de Camilo Speranza es van estrenar amb una derrota per la mínima en la primera jornada (0-1) davant el Can Vidalet i van sumar el primer punt la setmana passada en empatar (0-0) al camp del Suburense.

Dues jornades sense marcar els ha dut a poder treure només un punt, tot i que la defensa només ha cedit un gol en contra. El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, destaca que el Begues és un equip que proposa un tipus de joc que a vegades els surt bé i d'altres no tant.

Camilo Speranza

El Begues és un equip que proposa bastant. Em sembla un equip que sap el que busca i la setmana passada van aconseguir l'objectiu.


Els vermell-i-negres es troben en posició de promoció de permanència igualats amb el San Mauro, el Martorell i el Sant Andreu de la Barca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.