Un Junior sense cap punt espera començar a sumar contra el Sant Andreu


  • Comparteix:

Abu Rafiu i els seus companys esperen començar a sumar aviat / Font: Xavier Riera

Abu Rafiu i els seus companys esperen començar a sumar aviat / Font: Xavier Riera

El Junior de futbol espera trencar la complicada ratxa inicial de resultats en el grup 3 de Segona Catalana i començar a sumar punts contra el Sant Andreu de la Barca. Els santcugatencs han caigut en els dos primers enfrontaments i volen treure profit de la visita als santandreuencs aquest diumenge a les dotze del migdia. Els de Paco Carballo tindran les baixes de Pablo Alonso per sanció i de Xavi Renieblas per lesió.

Amb un equip encara en construcció, Paco Carballo està treballant per trobar un onze tipus i consolidar així l'aposta de la temporada. Fruit d'aquest procés, les dues primeres jornades han acabat amb resultats poc esperançadors, amb derrotes al camp del Prat B (1-0) i a casa contra la Unificación Bellvitge (1-4). Ara bé, el paper del rival dels blau-i-negres d'aquest cap de setmana tampoc convida a un major optimisme.

El Sant Andreu de la Barca va caure al primer partit en un matx ple de gols contra l'Olivella (4-5), mentre que a la segona jornada va empatar a zero contra el Martorell. Per tot plegat, el tècnic del Junior, Paco Carballo, assegura que el rival posarà moltes dificultats.

Paco Carballo

Ens posaran moltes dificultats, ja els hem vist i tenim confiança en fer un bon treball per arribar als tres punts.


Després de dues jornades només dos equips encara no han sumat cap punt, el Junior i la Penya Málaga de Sant Boi. Serà aquest cap de setmana quan els de Sant Cugat, penúltims, provin de sumar per primera vegada aquest curs i escalar algunes posicions que els allunyi del perill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.