El Futbol Sala Sant Cugat comença la temporada amb un empat a Andorra


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha iniciat amb un empat la lliga

El Futbol Sala Sant Cugat ha iniciat amb un empat la lliga

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat (4-4) a la pista del Sant Julià de Lòria en el seu retorn a Tercera Divisió. Tot i avançar-se en el marcador dues vegades, els de Jaime Martínez no han pogut fer-se amb els primers tres punts de la temporada. Adrià Peiró, Alex Katib per partida doble i Enric Sánchez han marcat els gols dels vermell-i-negres.

El matx ha començat bé pel Futbol Sala Sant Cugat, que s'ha avançat per 0 a 2 amb gols de Peiró i Katib, però el Sant Julià ha aconseguit capgirar completament el marcador amb tres gols consecutius per posar-se 3 a 2. Alex Katib ha aconseguit empatar abans del descans.

A la represa, Enric Sánchez ha tornat la iniciativa als vermell-i-negres gràcies a una bona jugada trenada però, en un contraatac, els andorrans han anotat l'empat a 4 definitiu. Els de Jaime Martínez ho han intentat i han disposat de bones ocasions per endur-se els tres punts, però el marcador no s'ha mogut.

El capità del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, assegura que, tot i la manca de preparació, estan satisfets amb el seu joc.

Jordi Palau

Encara ens falta una mica de preparació per adaptar-nos al nou entrenador i als nous sistemes, però en general estem contents.


La setmana que ve, els vermell-i-negres visiten l'Alheña a la segona jornada de Tercera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.