El Sant Cugat Esport suma el primer triomf del curs davant la Peña Màlaga


  • Comparteix:

Imatge d'axriu del Sant Cugat Esport

Imatge d'axriu del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport obté el primer triomf de la temporada en superar (1-0) la Peña Málaga en la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres han estat superiors en el joc i han disposat de nombroses ocasions, però el gol del triomf ha estat de penal obra de Dani Arqués en el minut 64.

El SantCu sabia que la Peña Màlaga, últim classificat amb zero punts, era una oportunitat magnífica per sumar el primer triomf del curs i conscients d'això han sortit a l'atac. En el primer minut han disposat d'un xut de fora l'àrea i de nombroses ocasions a pilota aturada. En el minut 29, Marcelo ha tingut la més clara del primer temps amb un remat de cap que Mario ha tret en l'últim instant.

A la represa, Rubén ha forçat al porter visitant a aturar en dos temps i Marcelo de nou amb el cap ha estat a punt de marcar. Els vermell-i-negres estaven més incisius i en el minut 64 una caiguda dins de l'àrea ha estat senyalitzada com a penal. Dani Arqués l'ha transformat per fer l'1 a 0. La Peña Málaga, que fins el moment no havia creat perill, ha estirat línies i ha començat a atacar. Un gol anul·lat per fora de joc, una rematada al pal i una mà a mà en el temps afegit podien haver fet l'empat. El SantCu però, també ha disposat d'ocasions per sentenciar que principalment Rubén ha desaprofitat.

El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, destaca el primer triomf de la temporada, però creu que ja estaven fent una bona feina.

Camilo Speranza

Amb el triomf ens quedem més relaxats. Però estàvem fent bona feina i avui hem jugat bé, amb moltes ocasions i a sobre no hem encaixat gol.


El Sant Cugat Esport visita la setmana vinent el camp del Moja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.