El Junior no passa de l'empat contra un Sant Joan Despí molt conservador

El Junior empata (0-0) contra el Sant Joan Despí a la 6a jornada del grup 3 de Segona Catalana. En el primer temps els locals han tingut oportunitats clares de marcar, però en el segon el partit s'ha equilibrat i els visitants han sabut defensar els atacs santcugatencs que han hagut de contentar-se amb un punt.

Per joc i oportunitats, la victòria hauria d'haver-se quedat a Sant Cugat amb un Junior que ha tingut fins a cinc clares ocasions en el primer temps. Rafiu, Cortés, Yago i Suriol han portat el perill a porteria visitant sense encert. El Sant Joan Despí no ha posat gaire perill a la porteria del debutant Max Rochaix, que no ha tingut massa feina durant tot el partit.

En el segon temps, el visitants han igualat les forces en el mig camp i no han permès als de Paco Carballo generar gaire perill tot i l'entrada d'homes de refresc com Joan Català o Mario. Al final repartiment de punts a Sant Cugat i els blau-i-negres que se situen a mitja taula amb set punts mentre que els visitants en tenen sis.

El tècnic del Junior. Paco Carballo, creu que el seu equip ha intentat posar el futbol, però els gols no han arribat.

Paco Carballo

A la primera part hem tingut ocasions clares i si no les marques no guanyes. A la segona part ells han millorat i no ens han deixat fer el futbol control del primer temps.

La següent setmana els santcugatencs visiten el camp del San Mauro.