Max Rochaix debuta a la porteria del Junior


  • Comparteix:

El matx entre el Junior i el Sant Joan Despí de la sisena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol va suposar el debut a la porteria del francès Maximilien Rochaix. El porter, que feia tres temporades que no competia oficialment, arriba al Junior amb 23 anys i amb experiència en diferents equips francesos i també a Catalunya amb el Castelldefels.

Max Rochaix va patir una greu lesió fa tres anys i va decidir penjar els guants durant un temps i dedicar-se als estudis. Aquest dissabte va debutar contra el Sant Joan Despí i no va tenir gaire feina, sense poder mostrar algunes de les virtuts del seu joc sota pals. Max Rochaix es defineix com un porter amb un bon joc de peus.

Max Rochaix

Sóc petit, de poca alçada, però m'agrada sortir i jugar amb els peus quan puc.


Ara el tècnic santcugatenc, Paco Carballo, tindrà per escollir entre aquest dos homes a la porteria, Max Rochaix i Kakanou Ngayam Hippolitte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.