L'Olímpyc Floresta jugarà la Copa Catalunya amb ganes d'arribar lluny


  • Comparteix:

Fernando en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Fernando en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta ha confirmat la participació a la Copa Catalunya 2014-15. L'equip florestà es veurà les cares contra equips de la Segona B i si passa rondes tindrà el premi d'enfrontar-se a conjunts de Divisió d'Honor com FC Barcelona i Marfil Santa Coloma.

El FC Barcelona B és l'únic equip català a la Segona Divisió del futbol sala estatal i no pot participar a la Copa Catalunya, fet que provoca que tots els equips siguin de Segona B o Primera. A més vénen d'eliminatòries anteriors de Tercera, on encara podria participar el Futbol Sala Sant Cugat, que no ha confirmat la seva participació.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, creu que el nivell serà molt igualat i espera poder arribar lluny.

Xaloc Rion

Aquest any hi participarem i així podrem donar més minuts als jugadors. No hi ha cap equip de Segona Divisió i això ens permet somiar.


Els equips que avancin a la competició es poden veure les cares amb els dos grans del futbol sala català, el FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma. Rion creu que seria un gran premi per als seus jugadors.

Xaloc Rion

L'any passat van jugar l'Hospitalet i el Premià la Final Four amb pavellons plens. Ha de ser una experiència molt agradable.


Els equips tenen temps de formalitzar les inscripcions per a la competició fins a finals de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.