El Mira-sol Baco presenta els seus equips en una festa solidària


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco i els Gausacs han unit forces durant la presentació de l'entitat verd-i-negra

El Mira-sol Baco i els Gausacs han unit forces durant la presentació de l'entitat verd-i-negra

El Mira-sol Baco estrena oficialment la temporada amb una presentació solidària en què s'han recaptat fons per la Fundació Miquel Valls, que ajuda afectats per l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). L'acte ha aplegat els 22 equips i 350 jugadors que formen l'entitat, alguns dels quals han fet pinya juntament amb els Castellers de Sant Cugat. Gausacs i mirasolencs han fet un pilar en què l'enxaneta anava equipada amb la samarreta del club verd-i-negre.



La cita ha acollit una àmplia representació política. El tinent d'alcalde de Governació, Seguretat i Participació Ciutadana, Francesc Carol, el coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira, la presidenta d'ERC Sant Cugat, Mireia Ingla, els portaveu i regidor del PP, Jordi Carreras i Alvaro Benejam, i el responsable de comunicació de Ciutadans, Aldo Ciprián, han assistit a l'acte.

El president del club, Joan Salabert, recorda la tasca d'unió entre tots els membres del club que duu a terme la presentació i es mostra satisfet amb la novetat enguany del sènior femení.

Joan Salabert

Hem intentat ajuntar totes les famílies amb l'objectiu que tothom es conegui una mica més. Aquest any amb especial orgull de reprendre l'equip femení.


La ZEM de Mira-sol s'ha omplert de familiars i aficionats per veure la presentació dels equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.