El FS Sant Cugat supera un rival directe com l'Aldea i mostra credencials

El FS Sant Cugat segueix a la part alta de la taula

El Futbol Sala Sant Cugat supera (4-2) un rival directe per a l'ascens com ho és l'Aldea en la cinquena jornada del grup 2 de Tercera Divisió. El conjunt visitant s'ha avançat en el minut 6, però en el primer temps els vermell-i-negres han estat molt superiors i han capgirat el resultat fins a posar el 4 a 1. A la represa, el marcador no s'ha mogut fins que restaven sis minuts quan l'Aldea ha fet el 4 a 2 definitiu.

Segon partit del FS Sant Cugat com a local i segona victòria. A més, els vermell-i-negres arriben a la cinquena jornada sense conèixer la derrota tot i que l'Aldea semblava que posaria les coses difícils. En el minut 6, després d'una jugada de còrner, els visitants s'han avançat amb un xut que ha entrat per l'escaire. Lluny d'arronsar-se els santcugatencs s'han animat i un pal d'Enrique Broto ha precedit el gol de l'empat que ha fet Mark Rubira, després d'una passada de la mort, en el minut 8. Els FS Sant Cugat dominava i en els últims cinc minuts Jordi Savé, Rosell i Broto, aquest últim de doble penal, han posat el contundent 4 a 1 abans del descans.

A la represa l'Aldea ha sortit convençut del miracle i ha ensopegat amb el pal en els primers minuts. Els vermell-i-negres es defensaven, però de nou ha estat el pal el que ha evitat el segon gol visitant. En el minut 14, un jugador de l'Aldea ha esquivat la sortida de Jordi Palau i ha perforat la porteria local tot i que Jordi Savé gairebé l'aconsegueix evitar. Els visitants buscaven escurçar distàncies amb porter jugador, però els santcugatencs han evitat qualsevol ensurt i fins i tot han pogut fer el cinquè, però Adrià Peiró s'ha topat amb el pal.

El jugador del Futbol Sala Sant Cugat, Òscar Rosell, destaca que a casa estan forts i que se senten còmodes, però els falta trobar-s'hi igual a domicili.