L'Olímpyc Floresta s'abona a les remuntades i supera el Manresa a domicili


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta segueix fent un gran inici de temporada

L'Olímpyc Floresta segueix fent un gran inici de temporada

L'Olímpyc Floresta remunta un desavantatge de dos gols per guanyar (3-5) a la pista del Manresa en la sisena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans tornen a remuntar un altre cop i amb aquest triomf en duen quatre en sis partits i se situen a la part alta de la classificació. Joan Ferrer per partida doble, Oriol Romero i Albert Cardona han estat els autors dels gols.

L'Olímpyc Floresta continua demostrant que ja coneix la Segona Divisió B i que aquest any no hauria de patir per mantenir la categoria. Els florestans s'han trobat amb un 2 a 0 en contra a l'inici de partit, però s'han sobreposat i abans del descans amb els gols de Joan Ferrer i Gerard Garcia ja havien igualat. Les dificultats no s'han quedat amb el desavantatge inicial i la represa també ha començat amb un gol del Manresa. Aquesta vegada, però, l'Olímpyc ha seguit treballant per igualar i un cop ho ha aconseguit no s'ha conformat. Dos gols més han acabat donant el segon triomf consecutiu a l'Olímpyc, que s'alça a la part alta de la taula.

El jugador de l'Olímpyc Floresta David Oliva destaca que han guanyat en una de les pistes més complicades de la lliga i que estan confiant fins el final en els partits.

David Oliva

És una pista de les més difícils de la lliga i anàvem a l'expectativa. Portem diferents partits remuntant i és per la confiança.




L'Olímpyc disputarà el següent partit entre setmana. L'Escola Pia Sabadell visitarà Can Llobet dijous a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.