El Sant Cugat Esport femení iguala un 0 a 3 davant el Molins de Rei


  • Comparteix:

Imatge de la celebració del gol de l'empat del SantCu

Imatge de la celebració del gol de l'empat del SantCu

El Sant Cugat Esport femení empata (3-3) el matx davant el Molins de Rei després de recuperar un desavantatge de tres gols en la cinquena jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les vermell-i-negres perdien per 0 a 3 als 20 minuts de joc, però amb gols d'Elena Arxer, Gala Sanchez i Paula Pol han igualat en el minut 68 de partit.

El SantCu femení trenca una ratxa de dues derrotes consecutives amb un empat a casa. La igualada final però és més meritòria per com s'ha produït. El Molins de Rei s'ha avançat en el primer minut de joc amb un gol de Nohemí Morales i la mateixa jugadora ha fet el 0 a 2 en el minut 14. El conjunt santcugatenc s'ha quedat sense reacció i en el minut 20 Blanca Coscolín presagiava una derrota contundent en fer el tercer gol visitant.

El primer pas de la reacció local ha estat en el minut 30 quan Elena Arxer ha fet el primer gol vermell-i-negre i ha portat el seu equip a escurçar distàncies quan s'ha arribat al descans. En el segon temps les noies de Carles Rubio han seguit buscant l'impossible i en el minut 60 Gala Sanchez ha fet crèixer les possibilitats. Només vuit més tard Paula Pol ha igualat el matx i, tot i que restaven més de 20 minuts per al final, el marcador finalment no s'ha mogut més.

El SantCu femení visitarà el camp del la Cava la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.