El SantCu i el Junior són els equips menys golejadors del grup


  • Comparteix:

Abu Rafiu suma quatre dels cinc gols que ha marcat el Junior a la lliga

Abu Rafiu suma quatre dels cinc gols que ha marcat el Junior a la lliga

El Sant Cugat i el Junior són els equips menys golejadors del grup 3 de Segona Catalana després de set jornades de competició. Els vermell-i-negres han marcat sis gols només per sobre del Junior i el Martorell que en sumen cinc. Tant Junior com SantCu tenen nombroses ocasions de gol que no materialitzen.

El SantCu, onzè amb vuit punts, i el Junior, quinzè amb set, tenen trajectòries similars després de set jornades de competició. La més evident és la falta de gol de tots dos equips.

El Junior és l'equip amb menys gols a favor, cinc, juntament amb el Martorell, conjunt nouvingut a la categoria. A més, els de Paco Carballo s'han quedat sense veure porteria en quatre partits davant Prat B, Vista Alegre, Sant Joan Despí i San Mauro. Els blau-i-negres acumulen tres jornades consecutives sense marcar i aquest diumenge juguen davant l'Olivella, que té un punt més que els santcugatencs. Abu Rafiu ha marcat quatre dels cinc gols de l'equip.

El SantCu és el segon equip amb menys gols a favor, sis, empatat amb el Sant Joan Despí. Els de Camilo Speranza s'han quedat tres partits amb 0 gols al seu favor. Els vermell-i-negres intentaran augmentar la seva capacitat golejadora diumenge quan rebran el Sant Andreu de la Barca, penúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.