El FS Sant Cugat té una complicada visita a la pista del Viladecans


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat lluita per ser a dalt

El FS Sant Cugat lluita per ser a dalt

El Futbol Sala Sant Cugat visita aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda el Viladecans a la 6a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. És un partit entre dos equips que han començat bé la temporada i que ha de servir per confirmar els santcugatencs com un dels màxims favorits a l'ascens de categoria.

El conjunt de Jaime Martínez arriba invicte a aquesta 6a jornada després de tres victòries i dos empats. Un partit en què els santcugatencs no podran comptar amb Óscar Rosell i tindran els dubtes fins el darrer moment d'Adrià i Rovira, els dos amb molèsties.

El Viladecans és setè amb nou punts, pels 11 dels santcugatencs. Un conjunt format per jugadors experimentats molts dels quals provenen del Gavà, com explica el tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez.

Jaime Martinez

Són jugadors veterans que havien jugat a Gavà. Un rival difícil que es tanca molt bé i surt a la contra. Haurem de tenir paciència i estar encertats cara gol.


El partit es juga en el pavelló de l'Escola SAFA de Gavà, lloc on disputa els seus partits el Viladecans CFS.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.