L'Olímpyc Floresta treu un valuós empat contra el líder, l'Escola Pia Sabadell

Albert Cardona i els seus companys han plantat cara al líder

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) contra l'Escola Pia Sabadell, líder del grup 3 de Segona B, en el partit avançat de la setena jornada de competició. Els florestans manaven per 2 gols a 1 a manca de set minuts per al final, i en la recta definitiva hi ha hagut temps perquè els sabadellencs s'arribessin a posar per davant i els florestans empatessin amb el 3 a 3 definitiu. Marc Feu, Nitu i Rubén han estat els golejadors locals.

L'Olímpyc Floresta segueix demostrant que no tem ningú i que pot posar contra les cordes qualsevol rival del grup 3 de Segona B, sobretot amb la força i el suport de Can Llobet a prop. Ben aviat els de Xaloc Rion han posat la por al cos a l'Escola Pia, amb un gol matiner al minut 3 obra de Marc Feu. Malgrat anar per davant en el marcador, els sabadellencs han dominat el joc durant el primer temps, mentre que l'Olímpyc es defensava amb rigor i proposava perill des del contraatac.

Al segon temps, de nou, una esgarrapada amb el temps tot just començat, al minut 2, ha col·locat el 2 a 0. Nitu ha eixamplat distàncies i ha provocat que els sabadellencs canviessin a jugar de cinc, fet que ha generat moltes ocasions visitants. Els locals han mantingut la porteria sense foradar fins a set minuts per al final, quan l'Escola Pia ha fet el 2 a 1. El partit ha embogit i els de Sabadell han empatat i han culminat una remuntada de mèrit fent el tercer i avançant-se per primer cop a dos minuts i mig per a la conclusió.

En aquest instant, Xaloc Rion ha decidit posar tota la carn a la graella, ha donat la instrucció de jugar amb porter-jugador i, quan restava un minut, Rubén Bosch ha aprofitat un doble penal per certificar l'empat final. El tècnic de l'equip, Xaloc Rion, es mostra satisfet per l'actitud del seu equip però lamenta no haver pogut sentenciar el matx.

Xaloc Rion

Quan comencem a entrenar dimarts i dijous farem resum i veurem que és un resultat just. Però et quedes amb la sensació que, amb 2 a 0 i amb una ocasió, podríem haver sentenciat, però ells són un equip molt potent.

Amb aquest punt els florestans en sumen 13 i segueixen a la part capdavantera del grup 3 de Segona Divisió B. El proper cap de setmana els de Rion visiten la complicada pista del Pallejà, on milita l'exjugador del Futbol Sala Sant Cugat, 'Richi' Ferrer.