L'Olivella posa a prova un Junior que espera mostrar-se més resolutiu


  • Comparteix:

El Junior necessita afinar la punteria

El Junior necessita afinar la punteria

Després de tres jornades sense conèixer la victòria, el Junior necessita afinar l'olfacte golejador i començar a sumar punts per sortir de la zona complicada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs reben diumenge l'Olivella, 12è classificat, a les dotze del migdia. Els de Carballo són quarts per la cua però no perden a les seves instal·lacions des de la segona jornada.

Per a Paco Carballo no és una gran preocupació tenir poca informació del rival d'aquest cap de setmana. I és que el que realment importa al cos tècnic del Junior és el rendiment dels seus jugadors i, per sobre de tot, la seva efectivitat de cara a porteria. Amb cinc gols en set jornades són, juntament amb Martorell, el segon conjunt menys golejador del grup. Una dada que es torna encara més preocupant pel que fa la capacitat ofensiva en col·lectiu tenint en compte que Abu Rafiu n'ha marcat, tot sol, quatre d'aquests cinc.

L'Olivella, de la seva banda, arriba amb els ànims renovats després d'haver trencat una ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria. A la primera jornada es va desfer a domicili del Sant Andreu de la Barca, però des de llavors i fins el cap de setmana passat havia acumulat dos empats i tres derrotes. Va ser a l'anterior jornada quan va superar el Martorell (2-1), i suma ara vuit punts. El tècnic del Junior, Paco Carballo, assenyala la manca de gol com la clau dels resultats del seu equip i ressalta la necessitat d'estar més encertats.

Paco Carballo

Ens estan faltant resultats, generem futbol i ocasions però ens falta el gol. Si no ho fem els partits van per camins que no ens estan duent a cap lloc.


Carballo no podrà comptar amb Xavi Mayol, amb un esquinç al turmell, Xavi Sallent, per motius personals, el porter Max Rochaix, per una luxació que es va fer a l'espatlla el cap de setmana passat, i Víctor Torras, encara lesionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.