El FS Sant Cugat supera el Viladecans a domicili i segueix segon a la taula

Imatge d'arxiu del FS Sant Cugat en un partit d'aquesta temporada

El FS Sant Cugat segueix invicte a la lliga després de superar el Viladecans (3-5) en la sisena jornada del grup 2 de Tercera Divisió. El conjunt santcugatenc ha mostrat la seva superioritat marxant al descans amb un clar 0 a 3 tot i que en el segon temps els locals s'han posat 2 a 4. En els últims instants els homes de Jaime Martínez han sentenciat amb el gol d'Enrique Broto i han acabat rebent l'intranscendent tercer gol local. Els vermell-i-negres sumen el quart triomf en sis jornades.

El Futbol Sala San Cugat s'ha avançat en el marcador en el minut 14 amb gol del debutant Victor Fortea i abans del descans Jordi Alcoriza i Enrique Broto han posat el contundent 0 a 3. A la represa, Pol Calvo ha incrementat l'avantatge visitant, però a partir d'aleshores el Viladecans s'ha posat les piles. En el minut 23 Javier Sánchez ha fet el primer gol i quan només en restaven nou Pol Calvo en pròpia porta ha donat emoció al partit després de fer-se el 2 a 4. Amb el partit encès, els santcugatencs no han perdut la cara al partit i Enrique Broto semblava sentenciar en el minut 36. Immediatament després els locals han tornat a marcar, però ja no els quedava temps i els vermell-i-negres han sumat el segon triomf consecutiu.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, considera que han patit una mica amb el 2 a 4, però que el seu equip ha sabut gestionar els moments més complicats.

Jaime Martínez

Hem patit perquè s'han posat a prop en el marcador. Hem controlat el matx, es pateix pel resultat, però hem gestionat bé els moments.

El proper partit dels santcugatencs serà la setmana vinent a casa davant l'Esplugues, rival directe per a l'ascens.