El Sant Cugat Esport femení goleja el la Cava i s'allunya de la zona perillosa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport femení encadena per primer cop a la temporada dos partits consecutius sense perdre en superar (1-5) el la Cava en la sisena jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les vermell-i-negres han encarrilat el partit en el primer temps amb un contundent 0 a 3 i a la represa han tancat al matx amb dos gols més, tot i rebre'n un.

El SantCu ha recuperat el camí del triomf amb un partit complet des de l'inici. En el minut 25, Lídia Rubio ha estrenat el marcador i sis mes tard ha fet el seu segon gol per ampliar l'avantatge. Quan les jugadores estaven a punt de marxar als vestidors, Marta Feliu ha completat el bon primer període amb el tercer gol del conjunt vermell-i-negre.

A la represa, la jugadora del la Cava Cinta Andreu ha escurçat distàncies, però lluny de deixar que el partit s'encengués la visitant Paula Pol ha fet dos minuts més tard l'1 a 4. Quan el partit esgotava el temps reglamentari Andrea Carbonell ha fet el cinquè i definitiu gol del SantCu.

El proper rival de les vermell-i-negres serà l'Atlètic Vilafranca la setmana vinent a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.