El Marianao Poblet posarà a prova la manca de gol del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Marcelo en una acció d'aquesta temporada / Foto: Gol Cat

Marcelo en una acció d'aquesta temporada / Foto: Gol Cat

El Sant Cugat Esport s'enfronta al Marianao Poblet de Sant Boi del Llobregat aquest dissabte a un quart de sis de la tarda. Els santcugatencs, que encara no han guanyat a domicili, visiten en la 9a jornada de Segona Catalana de futbol un Marianao que suma cinc jornades sense conèixer la victòria.

Els santcugatencs tenen l'assignatura pendent del gol i esperen poder trencar la mala ratxa a Sant Boi. Malgrat que els resultats no són els millors, el conjunt santcugatenc vol millorar en la faceta anotadora i continuar amb els bons números en defensa. Creuen que, augmentant el nombre de gols, les victòries arribaran per al conjunt de Camilo Speranza.

El rival d'aquesta setmana, però, té el punt fort del seu joc en defensa, ja que també encaixa pocs gols i és perillós al contraatac, com reconeix el tècnic del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza.

Camilo Speranza

Crec que és un equip que defensa molt bé i juga un futbol molt directe i a la contra.


Per al partit contra el Marianao Poblet, Speranza té la baixa per sanció d'Àlex González i de Marcos Forzinetti per lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.