El Martorell rep un Junior que s'haurà de sobreposar a les baixes


  • Comparteix:

El Junior vol donar la volta a la seva dinàmica de resultats

El Junior vol donar la volta a la seva dinàmica de resultats

Un Junior necessitat de punts s'haurà de sobreposar a una nova dificultat aquest cap de setmana, les baixes. Els de Paco Carballo s'enfronten al Mataró aquest diumenge a les dotze del migdia sense alguns dels seus principals homes, entre ells Abu Rafiu, el golejador de l'equip. El rival, recent ascendit al grup 3 de Segona Catalana, es troba a només un punt d'un conjunt santcugatenc que és a la zona de descens.

El Junior viu una crisi de resultats, i aquest cap de setmana haurà de combatre la necessitat de sumar punt amb les nombroses baixes amb les quals compta. La més significativa és la de Rafiu, que comparteix el lideratge del pitxitxi de la categoria en un equip que és el menys golejador del grup. El davanter ha marcat cinc dels sis gols del Junior, fet que demostra la importància del jugador en la capacitat ofensiva dels santcugatencs.

Més enllà de Rafiu, Bernat Mosquera i Arnau Rion, per sanció, i Max i Xavi Mayol, per lesió, tampoc podran estar a les ordres de Paco Carballo. Tot plegat per enfrontar-se a un Martorell que acaba d'arribar a la categoria i que ha guanyat dos partits, n'ha empatat dos més i n'ha perdut quatre. El tècnic del Junior creu que el rival té un nivell inferior al dels seus homes però reconeix que l'equip arriba amb baixes.

Paco Carballo

Està clar que tenim una crisi de resultats, crec que a nivell de joc. Nosaltres anem amb baixes, esperem incidir en el nostre joc.


En cas de vèncer el seu rival, l'equip de Sant Cugat podria sortir de la zona de descens, on ara es troba immers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.