El Junior deixa de ser l'equip menys golejador després de l'última golejada


  • Comparteix:

Rafiu és el màxim golejador del Junior amb sis gols

Rafiu és el màxim golejador del Junior amb sis gols

El Junior marca cinc gols a la 10a jornada del grup 3 de Segona Catalana quan en els nou partits anteriors només n'havia fet sis. Els blau-i-negres eren el conjunt amb menys gols a favor i amb els cinc aconseguits davant el Begues superen el Martorell i empaten amb el Sant Joan Despí i Sant Cugat Esport amb 11. Els santcugatencs han marcat nou gols com a locals i només dos com a visitants.

El Junior s'ha quedat sense marcar cap gol en cinc dels deu partits disputats fins el moment. En finalitzar la 9a jornada els blau-i-negres eren el conjunt amb menys gols a favor amb només sis, cinc d'ells obra del davanter centre de l'equip, Abu Rafiu, i l'altre de Xavi Sallent. A la 10a jornada però els santcugatencs han obert l'aixeta i han capgirat una dinàmica que els ha dut a estar en posicions de descens. Els cinc gols davant el Begues gairebé igualen l'anotació dels nou primers partits i incrementen el nombre de golejadors. Rafiu ha tornat a marcar i s'han sumat a la llista Joan Català, Mario Domingo, Jordi Cortés i Xavi Mayol.

El tècnic del Junior, Paco Carballo, es mostra satisfet amb els gols davant del Begues i espera que segueixi la ratxa.

Paco Carballo

Esperem que la gent habituada a fer gols s'animi a veure porteria amb claredat. Les ocasions ja les estàvem creant.



Abu Rafiu és el segon màxim golejador del grup 3 de Segona Catalana només per darrere de Jairo Conesa de la Penya Málaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.