El FS Sant Cugat copia els números de la temporada de l'últim ascens


  • Comparteix:

Imatge del FS Sant Cugat en un partit d'aquesta temporada

Imatge del FS Sant Cugat en un partit d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat arriba a la 8a jornada del grup 1 de Tercera Divisió amb sis victòries i dos empats exactament igual que fa dues temporades quan va acabar ascendint a Segona Divisió B. Els homes de Jaime Martínez són segons a un punt del líder, la mateixa posició del curs 2012-13 quan Dani Mosteiro va dur el club vermell-i-negre a guanyar la lliga.

El rendiment del FS Sant Cugat fins a la 8a jornada és gairebé idèntic al de fa dues temporades quan va aconseguir l'ascens. Els vermell-i-negres han vençut sis partits, empatat dos i no n'han perdut cap. El tècnic actual, Jaime Martínez, iguala Dani Mosteiro, que va acabar guanyant la lliga amb una diferència de set punts respecte el segon classificat. Una altra semblança entre tots dos conjunts és que després de la jornada 8 els santcugatencs eren segons amb 20 punts i a un del líder, ara el Colegio Santo Ángel i fa dos anys el Sagarra.

De la mateixa manera que l'any de l'ascens amb Dani Mosteiro, enguany han guanyat tots els partits a casa i els empats cedits han estat a domicili. A més, el tercer i quart classificats estaven amb 18 i 16 punts respectivament igual que en aquests moments. Fa dos anys el tercer era el Natació Sabadell, que també va pujar, i el Pineda era quart i ara aquests llocs els ocupen Claret i Aldea respectivament.

El FS Sant Cugat va acabar guanyant la lliga amb un balanç de 23 victòries, tres empats i quatre derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.